HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2017.05.23. 15:26 CivilTV11

Fesztiválhangulat a Bartókon

 Két napig fesztivál hangulat volt a Bartók Béla Boulevar-on. Az idei Eleven Tavasz  elnevezésű rendezvény leginkább zenére felfűzött eseményekből építkezett.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr2612534755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GyErzsébet 2017.05.24. 09:45:12

Mivel is kezdődhetett ez a riport? Játékok készítőivel. Ment is a maci
és baba készítés, társasjátékozás, a fejtörő játékokkal való küszködés egész nap! Köszönjük, hogy a Kiss Áron Magyar Játék Társaság kézműves játékmesterei a méltó nyitánya ennek az aranyos Eleven Tavaszt bemutató riportfimnek! Köszönjük, CivilTv11!
Köszönjük "Kukorica János!" Míg az utcán folyt az élet, kiállító termecskénkben, az Orlay utca 2/b-ben sem unatkoztunk. Ament Éva Tolna megyei falusi otthonok kicsinyített másaiból összeállított mini skanzenjére, a Festett mesék című kiállításra jó 60-an is kiváncsiak voltak. Köszönjük az Eleven Tavasz előkészítőinek a sok befektetett munkát, a kitűnő szervezést!
süti beállítások módosítása