HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2016.08.19. 15:55 CivilTV11

A kezük járt, nem a szájuk…

 

Megújult a sasadi bohócos játszótér favonata, a mókuskerék és a csúszda. Novák Katalin család-és ifjúságügyért felelős államtitkár még június 13-án indított országos felhívást azzal a céllal, hogy népszerűsítse az önkéntességet. Az akció keretében hívták ki önkéntes munkára az Animal Cannibals zenekar tagjait, akik Király Nóra alpolgármesterrel és több közelben élő önkéntessel láttak neki a felújításnak. A munka végeztével az együttes megnevezte azokat, akiket önkéntes munkára hívnak.

Szólj hozzá!


2016.07.14. 15:53 CivilTV11

Biciklisávért tekeregtek

Biciklis demonstrációt és felvonulást szervezett a Magyar Kerékpárosklub, hogy kiálljon a Bartók Béla úti kerékpársáv megépítése mellett, mert úgy tűnik, hogy az előzetes elképzelésekkel szemben bringasávot nem építenek.

Szólj hozzá!


2016.06.23. 07:19 CivilTV11

Fesztivál a Kopaszin...

A Duna szerepére, kulturális és közösségi funkciójára kívánta felhívni a figyelmet a június közepén megtartott Dunapest Fesztivál.  Az első alkalommal megszervezett négynapos fővárosi fesztiválon a Kopaszi-gát öble a gyermek és családi programok helyszíne volt.

Szólj hozzá!


2016.05.30. 10:03 CivilTV11

Legények a gáton… hídünnep a kopaszin.

Az idén negyedik alkalommal került sor Nepomuki Szent János, a folyók, hidak, hajósok, védőszentje tiszteletére megrendezett hídünnep, a Hidak és Hídépítők Napja, ezúttal a Kopaszi-gáton.

Szólj hozzá!


2016.05.25. 13:24 CivilTV11

Versengő ifjak

 Újbudán a Bikás Parkban rendezték meg a Budapesti Elsősegélynyújtó Verseny Döntőjét, melynek megnyitójára a BMK- ban került sor.                                  

Szólj hozzá!