HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2017.04.27. 15:09 CivilTV11

UP Academy fiataloknak

 "Diplomaosztóval" ért véget április közepén az UP Academy pilot programja, melyben 15 tehetséges középiskolás fiatal vett részt. Az e.on támogatásával megvalósult képzés során a fiatalok a XXI. századi ismeretekkel lettek gazdagabbak. A program hamarosan folytatódik, már várják a 15-17 éves jelentkezőket.

Szólj hozzá!


2017.04.26. 17:23 CivilTV11

Szakmák éjszakája az Övegesben

Az idén második alkalommal tartották meg a szakmák éjszakája elnevezésű programot, amelyben az ország valamennyi szakgimnáziuma és szakközépiskolája szélesre tárta kapuit a pályaválasztás előtt álló fiatalok és szüleik előtt. Gyakorlatközpontú programokkal igyekeztek népszerűsíteni a szakképzést annak érdekében, hogy még többen válasszák a szakmát adó képzéseket. Ennek a programsorozatnak volt részese az Öveges József Szakgimnázium és Szakközépiskola, amely az öt esztendővel ezelőtt felújított Fehérvári úti képzőcentrumában fogadta a látogatókat.

Szólj hozzá!


2017.04.20. 12:38 CivilTV11

Érzékenyítő nap az Övegesben

 A diszlexiások oktatásában és nevelésében élen járó iskola az Öveges József Szakgimnázium és Szakközépiskola, érzékenyítő nappal rukkolt elő. Alkotói pályázat, filmvetítés, érzékenyítő játékok, sport versenyek és az iskola egykori tanítványaival való találkozás is része volt a programsorozatnak.

Szólj hozzá!


2017.04.05. 12:44 CivilTV11

Bézs klub nőknek a BMK-ban

Interaktív női beszélgetős klub kezdte meg működését a Budapesti Művelődési Központban.A Bézs Klub látogatói azt keresik, ami összeköti az embereket, és nem azt, ami szétválasztja! A havonta egy alkalommal megrende-zendő találkozások mindig egy adott, nőket érintő téma köré épülnek, melynek első felében egy ismert, meghívott vendéggel találkozhatnak, míg az est második felében a közönséggel közös beszélgetésre kerül sor. A klub első vendége Szily Nóra ismert médiaszemélyiség volt. Legközelebb április 13-án, csütörtökön nyit a klub , akkor Vass Virág írónő lesz a vendég.

Szólj hozzá!


2017.03.30. 16:58 CivilTV11

Olvadás után...

A tavaszt megidéző kiállítás nyílt "Olvadás után" címmel Wieger Mariann munkáiból a Gazdagréti Közösségi Ház, Rét Galériájában. A kiállítás április 20 - ig tekinthető meg.

Szólj hozzá!