HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2011.11.14. 16:09 CivilTV11

Épített környezet

Újbuda a mi városunk, mondhatták joggal azok a kerületi diákok, akik részt vettek az Újbudai Pedagógiai Intézet által meghirdetett multimédiás versenyen. 

Az itt lakó és itt tanuló diákok alaposan szemügyre vették kerületünk épített és művészeti értékeit. Nyitott szemmel és szívvel járták kerületünk utcáit és környezetünk iránt érzett felelősségüktől vezérelve készítették el pályamunkákat.

Értékes, szép és elgondolkodtató előadásokat hallhattak és láthattak azok, akik a versenyt végigkövették. A humort és irónit sem nélkülöző pályamunkákon érződött, az odaadó, lelkes kutatómunka minden erénye. Diákjaink a kerület napján nem is adhattak volna szebb ajándékot Újbuda lakosainak annál, mint hogy ráirányították figyelmünket a bennünket körülvevő épített és művészeti értékeinkre, felhíva figyelmünket azok védelmének fontosságára.

 A verseny során kiderült, kerületünk sok fiatal lokálpatriótákkal gazdagodott.

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr153382316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.