HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2019.08.27. 10:15 CivilTV11

A repülés szerelmeseinek

Nézz az ég felé és repülj át az őszbe a levegő királyaival! Ennek a gondolatnak a jegyében  rendezik meg a Budaörsi reptéren  augusztus 31-én és szeptember 1- én a II. AirShow-t Rengeteg légi és még több földi látványossággal, külön gyermekvárossal várják a látogatókat, akik találkozhatnak MIG pilótákkal, összefuthatnak Farkas Bertalan űrhajóssal, és begyűjthetnek egy autogramot Besenyei Pétertől is. Lesznek ejtőernyősök, sőt mi több Bungee Jumping ugrás helikopterből, második világháborús csatajelenet valódi robbantásokkal és még sok más színes program. Étel- ital, fagyi - lángos, amerikai autók, haditechnikai kiállítás. Most az I. AirShow-ról készült összeállítással igyekszem kedvet csinálni egy kis családi programhoz.

Szólj hozzá!


2019.08.25. 09:43 CivilTV11

Műemlék Albertfalva határán

A Galvani és a Szerémi út sarkán egy kis dombon áll a kerület legrégebbi, ma már műemlék épülete a lőporos dóm. Egy készülő hosszabb és részletesebb videó előzetese, most csak néhány percben.

Szólj hozzá!


2019.07.16. 19:12 CivilTV11

Kultúroázis a Bukarest utcában

Ebben az esztendőben lesz 15 éve annak, hogy a Bukarest utcai egykori buszpályaudvar épületében megnyílt a Tranzit Art Café. Az átalakítás olyan jól sikerült, hogy a Borsay Attila tervei szerinti belsőépítészeti kialakítást Budapest Építészeti Nívódíjjal ismerték el. Az eltelt évek során számtalan kulturális esemény helyszíneként vált méltán ismertté. Kiállítások, koncertek, irodalmi előadások, sőt nyáron még filmvetítések is várják a felnőtteket és a gyermekeket. És aki szívét-lelkét beleadva mozgásban tartja ezt a kultúrpontot, az Egri Orsolya a Tranzit Art Café tulajdonosa.

1 komment


2019.06.08. 15:22 CivilTV11

Ifjú tudósjelölteket találtattak

Újbudán, az infoparkban található, nemrég felavatott Ericsson Magyarország székházában ünnepélyes keretek között hirdették ki a 28. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny eredményét.

Szólj hozzá!


2019.05.22. 15:02 CivilTV11

Neked munka, nekem álom

Ezen a címen rendezi meg immár ötödik éve a Salva Vita Alapítvány azt a programot, amely a fogyatékos emberek munkavállalását segíti elő. A program célja, a megváltozott munkaképességű emberek életminőségének javítása, a társadalomba történő beilleszkedésük elősegítése. Az egyhetes népszerűsítő eseménysorozat az Allee-ból startolt.

Szólj hozzá!