HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2019.01.22. 11:06 CivilTV11

VIGYÁZZ! KÉSZ! FŰZZ!

Ezzel a szlogennel indult útjára a XIII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét hazai rendezvénysorozata. A nyitórendezvénynek az újbudai Allee Bevásárlóközpont adott otthont. A Mályvavirág Alapítvány szervezésében az ország 120 településén tartanak a témához kapcsolódó szakmai és felvilágosító előadásokat, különböző programokat.

Szólj hozzá!


2019.01.16. 17:00 CivilTV11

Puha, illatos játékbabák az Orlay utcában

Puha, illatos és szeretnivaló játékok lakták be a Kiss Áron Magyar Játéktársaság Orlay utcai klubhelyiségét. A növényi alapanyagokból készült és természetes töltettel bíró játékfigurák kiállítója Szipl Mara, a Biobear játékok tervezője és készítője. A kiállítás február közepéig tekinthető meg.

Szólj hozzá!


2019.01.08. 16:37 CivilTV11

Mese hajléktalan hőssel

Különös mesekönyv-bemutatót tartottak a Bartók Béla úti Pagony Könyvesboltban január első napjaiban. Molnár T. Eszter, három gyermek édesanyja írta azt a mesekönyvet amelynek főhőse egy hajléktalan, A Kóbor Szálló című mesekönyvvel az írónő most a kisiskolásokat célozta meg, egy nagyon szeretnivaló és szórakoztató könyvvel.

Szólj hozzá!


2018.12.21. 13:36 CivilTV11

Szép karácsonyt!

Szólj hozzá!


2018.12.05. 15:36 CivilTV11

Óriási hógömb az Allee –ban

Adventi hangulat, a karácsony varázsa elevenedik meg az Allee Bevásárlóközpont aulájában felállított óriási hógömbben. A látogató be is léphet a gömb belsejébe és erről fotókat is készíthet. A hógömb arra hívja fel a figyelmet, hogy a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítványt is támogathatja. A hógömb a hétfői sajtótájékoztatóval egy időben nyitott és karácsonyig látogatható.

Szólj hozzá!