HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2018.07.12. 15:43 CivilTV11

Duna parti randevú...

Az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert a fővárosi lakosoknak, a gyalogosoknak, az arra sétálóknak átengedett Szabadság híd. Négy egymást követő nyári hétvégén újra sétáló híddá alakul, helyet adva számtalan kreatív programok.  Elsöször július 14-15-én vehetjük birtokba a Szabihidat. A program ötlete és a kivitelezés a Valyo, Város és folyó Egyesületnek köszönhető, akik tavasszal új közösségi helyet álmodtak és hoztak tető alá, Valyo kikötő címen a MŰPA szomszédságában a Duna partján.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr514109169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Telek György 2018.08.08. 21:44:05

Szép kellemes tájékoztató videó. Ragyogó kezdeményezés. Remélem még nem késtem le a programokról.

Örülök, hogy ide kóvályogram

Üdv Gyuri
süti beállítások módosítása