HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2019.07.16. 19:12 CivilTV11

Kultúroázis a Bukarest utcában

Ebben az esztendőben lesz 15 éve annak, hogy a Bukarest utcai egykori buszpályaudvar épületében megnyílt a Tranzit Art Café. Az átalakítás olyan jól sikerült, hogy a Borsay Attila tervei szerinti belsőépítészeti kialakítást Budapest Építészeti Nívódíjjal ismerték el. Az eltelt évek során számtalan kulturális esemény helyszíneként vált méltán ismertté. Kiállítások, koncertek, irodalmi előadások, sőt nyáron még filmvetítések is várják a felnőtteket és a gyermekeket. És aki szívét-lelkét beleadva mozgásban tartja ezt a kultúrpontot, az Egri Orsolya a Tranzit Art Café tulajdonosa.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr3214957252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KALSZAB 2019.08.10. 23:23:39

A közvetlen közelben lakókat zavarják a zajjal járó programok, bár ez az üzemeltetőt és az önkormányzatot cseppet nem érdekli.
Most éppen egy esküvői buli van dübörgö zenével.
süti beállítások módosítása