HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2021.10.14. 10:37 CivilTV11

A fák a Bartókon is állva halnak

A FŐKERT október elején a fák sorsáért aggódókat egy közös helyszíni bejárásra hívta, hogy  tájékoztatást adjon  a Bartók Béla úton kivágásra kerülő platánokról. Az itt lévő fasor 11 fája vált oly mértékben veszélyessé, amelyet már nem lehet megtartó kezeléssel tovább fenntartani. A kivágott fák helyére természetesen új fákat ültetünk. A bejáráson ott volt a Civil TV11 kamerája is.

Szólj hozzá!


2021.09.29. 16:04 CivilTV11

Száz év és száz kilóméter

A Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium ebben a tanévben ünnepli névadója születésének 100 évfordulóját  Ennek első és izgalmas eseményére a napokban került sor. Az iskolapolgárok elhatározták, hogy a jubileumi évre az iskola körüli 100 km-es váltófutással hívják fel a figyelmet.

Szólj hozzá!


2021.09.28. 16:31 CivilTV11

Zöld Alma Műterem a Bercsényiben

Megnyilt a Bercsényi utcában a Zöld Alma Műterem. Egy kiállításmagnyitó alkalmából jártunk ott. Az Eleven Tavasz rendezvénye kapcsán már találkozhattunk velük, de ha arra járnak, nézzenek be hozzájuk.

 

Szólj hozzá!


2021.09.22. 14:16 CivilTV11

Kulturális Piknik a Ménesi úton

A Ménesi út hangulata ihlette meg azokat a hölgyeket, akik egy kulturális utcabált szerveztek rá szeptember közepén. A színes programok sokaságával megtűzdelt program nagy sikert aratott a sétáló, idelátogató kerületiek közt. Kameránkkal mi is ott voltunk, és készítettünk egy összefoglalót. Reméljük jövőre is találkozhatunk!

Szólj hozzá!


2021.09.10. 16:36 CivilTV11

Zöld piknik a Bornemisszán

A környezettudatosság jegyében rendezett találkozót Zöld Piknik címmel a Környezettudatosok Tere Újbudán elnevezésű ökoközösség a Bornemissza téri, egykori buszvégállomáson. Volt itt minden, ami ahhoz kellett, hogy a zöld gondolat belenghesse a teret. A pikniken idős és fiatal egyaránt jól érezhette magát, miközben szinte észrevétlenül szívhatta magába a környezettudatosság ismereteit.

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása