HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2011.06.12. 16:11 CivilTV11

Angyalok Újbudán

Szemerkélő esőben, vidám egyetemista fiatalok lepték el a Goldmann teret, hogy részesei legyenek a „Mi vagyunk a jövő” című program, önkéntes napjának.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kezdeményezésére, az Újbudán működő három felsőoktatási intézmény hallgatói úgy döntöttek, hogy az önkéntesség éve alkalmából kifestik egy kórház gyermekosztályát, hulladékot gyűjtenek, köztereket takarítanak, hogy ezzel is szebbé és élhetőbbé tegyék az itt lakó emberek környezetét.

Ötletük megvalósításában partnerre leltek Újbuda önkormányzatában és az Újbuda Prizma Kft.-ben.

Az önkéntes munkára jelentkező fiatalok a regisztráció során választhattak az elvégzendő tevékenységek sokasága közül, majd magukra öltötték azt a pólót, amelyen mindenki tudtára adták, ők bizony angyalok.

Az önkéntes napon alkalmi és vidám baráti társaságok egyaránt jelentkeztek, hogy környezetüket jobbá és szebbé tegyék

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr22977891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása