HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2011.11.14. 16:15 CivilTV11

Rajzverseny Újbudán

A Tondó Rajziskola a Kerület Hete rendezvényhez kapcsolódóan, immár második alkalommal hirdette meg a Czóbel Béla rajzversenyt kerületi diákok számára.

Az idén a versenyben az általános iskolás diákok is részt vehettek. A zsűri a rajztudáson és az ecsetkezelésen túl a kifejezőkészséget is értékelte. A díjak több kategóriában kerültek kiosztásra, melyeket a polgármester adott át az alkotóknak.

Könyvek, rajzeszközök találtak gazdára, de voltak olyanok is akik bérletet kaptak a rajziskola tavaszi kurzusainak egyikére. Ők már biztos, hogy rajzkészségüket a Tondó Rajziskolában fejleszthetik majd.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr273382334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása