HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2011.11.16. 12:49 CivilTV11

Márton nap a Szent Benedekben

Vitorlát bontott és behajózott kerületünkbe a Szent Benedek Iskolaközpont és Márton Napi iskolakóstolóra várta leendő tanulóit és azok szüleit. A Márton napi rendezvény keretében gazdag programkínálattal rukkoltak elő az iskola diákjai és tanárai.

A kicsiket kézműves foglalkozások várták, az alsós évfolyamok pedig kedves, Márton napi előadással lepték meg a gyerekeket és szüleiket. Saját készítésű portékák vására, játékterem és a diákok teaháza is várta a betérőket. A Békás zenekar és Szente János megtáncoltatta a látogatókat, de a vegyes korosztályú csapatok vetélkedhettek is egymással.

Akik elfogadták a Szent Benedek Iskolaközpont meghívását és részt vettek a Márton napi rendezvényen, azok szemmel láthatóan, jól érezték magukat. Megismerkedhettek az iskola közösségével, az iskolaközpont nevelési-oktatási célkitűzéseivel, elbeszélgethettek a már ide járó gyermekekkel és azok szüleivel.

Ha én most lennék diák, szívesen járnék ide.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr353387021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása