HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2012.02.26. 15:51 CivilTV11

TISZK csillag született

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Dél-budai TISZK öt középiskolája részvételével a hajdani Ki mit tud?- ok hagyományain nyugvó „TISZK Csillag születik” vetélkedőt.

Az idei rendezvénynek az Öveges József Szakközépiskola adott otthont. A fiatalok három művészeti kategóriában indulhattak. A verseny jó hangulatát a meghívott művész, Ayala produkciója alapozta meg.

A vetélkedőből tálalok fel most csipetnyi kóstolót. 

(Egyébként a játékra február 24. délutánján került sor, amellyel mintegy megünnepelték a délelőtt átadott új képzőhelyet a Fehérvári út 10. szám alatt.)

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr734210476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása