HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2012.05.16. 06:28 CivilTV11

Színház az iskolapadból nézve

A tavalyi sikerek után a FÜGE az idén is pályázatot írt ki olyan előadások támogatására, amelyek alkalmasak arra, hogy iskolai közegben szólítsák meg a középiskolás diákokat.A tanteremben is előadható és kifejezetten iskolásoknak szóló, játékosan oktató szándékú színdarabok szemléjére a MÚ színházban és a Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium egyik osztálytermében került sor.  A tanteremben helyet foglaló nézők egy csoportja a darab szereplőjévé lépett elő. Vitatkozott érvelt, kibontva ezzel a darab cselekményében meghúzódó konfliktust. A Tantermi Színházi Szemle nem titkolt szándéka volt az is, hogy megismertesse a darabokat a befogadni kész iskolai közösségekkel.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr194515723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása