HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2012.07.27. 09:57 CivilTV11

Sínen az olimpia

Sajtótájékoztatón mutatták be azt az átalakított TW6000-es, más néven hannoveri villamost, amely a XXX. Nyári Olimpia Idején járja majd a főváros utcáit.

Ez, a Magyar Olimpiai Csapat Szurkolói Villamosa, amely menetrendje szerint Újbudán, a 61-es villamos vonalán is közlekedik majd. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és egy sportmarketing iroda által megvalósult elképzelés szerint, amolyan mozgó szurkolói klubként üzemel majd a szerelvény, amelyen két kivetítőt is elhelyeztek melyeken az olimpiai közvetítést lehet majd nézni.

A magyar olimpia csapat szurkolói villamosával azoknak is kedvet szeretnének csinálni a szurkoláshoz, akik egyébként nem néznék a versenyeket.

Hajrá magyarok!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr684681305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása