HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2013.02.10. 09:10 CivilTV11

Budapest 100

100-nak lenni jó, 100-nak lenni szép! Újra itt a budapesti 100 éves házak ünnepe – a Budapest100!

Ezzel a címmel indítja útjára immár harmadik alkalommal az OSA Archívum.

A Budapest100 a százéves budapesti épületek köszöntésére önkéntesek, lokálpatrióták és a házukat szerető lakók összefogásával szerveződő program projektgazdája a KÉK – Kortárs Építészeti Központ  A nyitott házak hétvégéjén nem kizárólag a jó karban lévő épületekbe vagy a műemlékekbe látogathat el a közönség. A program épp annyira szól a valamikori Budapestről, mint a mairól, a gyakran elhanyagolt, a felismerhetetlenségig szétszabdalt házakról. A Budapest100 közös gondolkodást kezdeményez a megújulásról, összetartó lakóközösségek születését ösztönzi.

A Budapest100 programhoz bárki csatlakozhat, ha van kedve a következő hónapokban együtt gondolkodni és szervezni velünk – önkéntesek, valamint százéves épületek lakói/dolgozói jelentkezését egyaránt várjuk.

Jelentkezni, kérdezni itt lehet: budapest100@kek.org.hu vagy a 20/341 66 88-as telefonszámon.

A házak bemutatkozására az idén, április 6-7 -én kerülhet sor.

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr435072188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása