HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2013.03.26. 08:43 CivilTV11

Japán tavasz

A Japán kultúrával ismerkedhetnek meg azok, akik ellátogatnak az Allee Bevásárlóközpontba, ahol varázslatos japánkert, torii kapu, virágzó cseresznyefák és óriási origami madarak fogadják a látogatókat. Kézműves foglakozások, Szumó, Taiko dob bemutató és számtalan izgalmas program várja a kicsiket és nagyokat csütörtöktől vasárnapig. Az április 14-ig tartó Japán tavasz részeként április 6-án és 13-án gazdag kulturális programokkal várják a látogatókat. További részletek a www.allee.hu oldalon találhatók.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr505172028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása