HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2013.11.25. 08:27 CivilTV11

Irány Brüsszel

A Polgárok Európai Éve alkalmából nemzetközi középiskolai vetélkedő-sorozatot hirdetett, „Versenyben a jogokért” címmel a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium.

A nemzetközi versenyre, melyben a magyar középiskolás diákok mellett horvát, lengyel, szlovák és szlovén fiatalok vesznek részt, az újbudai Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola hatfős csapata is benevezett.

Ha megnyerik, öt napot tölthetnek az unió fővárosában, Brüsszelben.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr225654737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása