HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2017.06.22. 13:35 CivilTV11

KávéZOO a Bartók Boulevard-on

Pesten már van, és most június 21-én Újbudán a Bartók Béla út elején is nyitott egy kávéház, amely különös élményt kínál egy pohár kávé vagy tea mellé. Akik betérnek az exZOOtic kávézóba, találkozhatnak a szavannák, sivatagok, dzsungelek vadállataival. Már a nyitás napján is sokan csodálkoztak rá az ajtóban őrt álló két szurikátára, és a két nagyon barátságos törpe kengurura. A kávézóban emellett kígyókkal, gekkókkal, kaméleonokkal, arany agutival szemezhetünk, de, ha úgy tetszik meg is simogathatjuk őket. Talán nem tévedek, ha azt mondom, ide a gyerekek fogják elhozni szüleiket egy kávéra, vagy sütire.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr7712613357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jujo 2017.10.25. 14:59:42

Ez egy undorító hely!! Büdös van, az állatok rettentő állapotban vannak, a vendégek és a személyzet stresszelése miatt, a helytelen és igénytelen tartás, etetés miatt egyre betegebbek és meghalnak...!! Vezetőséget csak a pénz érdekli.. Senki se támogassa ezt a helyet! Ép lelkű, állatbarát emberek bezáratják ezt a kínzót! A google vélemények egyre rosdzabbak.. nem véletlen.
süti beállítások módosítása