HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2017.10.29. 10:30 CivilTV11

Színházi Idegenvezetés az idén is

Második alkalommal kerül megrendezésre, 2017. november 11-én, a Kerület Napján egy rendhagyó, különleges kulturális esemény.  Öt újbudai színház vesz részt a programban. Az érdeklődők által egy egyedi színházi idegenvezetésen vehetnek részt az Artus Stúdió, a B32 Galéria és Kultúrtér, a MU Színház, a Karinthy Színház és a Szkéné Színház közreműködésével. Az esemény ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Az első turnus 10 órakor, a második 13 órakor indul a B32 Galéria és Kultúrtérből. A program hossza kb. 3 óra. Az első,  2016-ban megszervezett idegenvezetésen kameránkkal mi is ott voltunk. Ezt most ismét megtekinthetik. Legyen ez kedvcsináló.

Regisztráció: szinhaziidegenvezetes@gmail.com

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr2313113964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása