HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2020.06.12. 19:48 CivilTV11

Galéria és Klub nyílik Újbudán

A kultúra újabb kis szigete nyílik hamarosan a Kosztolányi Dezső térnél a Bocskai út közelében. A galéria és klub megnyitására június 18-án 15 órakor, míg Csavlek András kiállításának megnyitására június 19-én 15 órakor kerül sor.  A megnyitó előtt kíváncsiságunk kielégítendő bekukkantottunk. A megnyitón természetesen a Civil TV11 kamerája is ott lesz, hiszen ünnepi pillanat az, amikor a kultúrának és a közösségnek új tere nyílik.

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr4215806748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása