HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2021.03.23. 15:20 CivilTV11

Vers- és prózamondó verseny Őrmezőn, 2011-ben

Hagyomány volt Őrmezőn, hogy évről-évre megrendezték a Jancsó Adrienne vers –és prózamondó versenyt. 2011-ben, amikor a Civil TV11 kamerája is ott volt, már 10. alkalommal került megrendezésre.

A vírushelyzetre való tekintettel, a Civil TV11, amelyet Csanády László 60+ nyugdíjas tart életben immár 12. éve, eddigi összeállításait teszti ismét megtekinthetővé. Február 1-én indult a sorozat, amelynek keretében hetente kedden és pénteken láthatók a tudósítások, melyek továbbra is Újbudáról szólnak az újbudaiaknak – kultúráról és közösségről.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr6016475148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása