HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2023.02.18. 13:40 CivilTV11

Természetvédelmi előadások a B29 – ben

Ifjúsági programsorozat indult az  Újbudai Közösségi Tér-ben (1114 Budapest, Bartók Béla út 29) január utolsó napján, (a Vizes Élőhelyek Napja előestjén) melyben az „Invazív fajok terjedése vizeinkben” című beszélgetéssel egybekötött előadásra került sor.  A Dr. Puky Miklós Varangy Akciócsoport Egyesület megvalósításában négy alkalommal kerül sor természetvédelmi előadásokra. A másodikra február 21-én 17.00 órától „Hogyan segíthetjük a kétéltűeket” címmel kerül sor A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: regisztrálni a keriandras60@gmail.com címen lehet.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr7618052532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása