HTML

CivilTV11

Egy újbudai lokálpatrióta, Csanády László ezúton kívánja megjelentetni azokat a kerületi kulturális, ifjúsági és szenior eseményeket megörökítő filmeket, amelyek az ismeretterjesztést, a szórakoztatást szolgálják. A rendszeres látogató ezen a fórumon a civil élet eseményeiről is tájékozódhat. Elérhetőségem:civiltv11@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2023.11.14. 17:03 CivilTV11

Musical Petőfiről a Petőfi Musical Stúdiótól

Nagy sikerrel mutatta be a Petőfi Musical Stúdió az Albertfalvi Közösségi házban Petőfi szerelmi életével foglalkozó darabot. Petőfi Sándor költő, forradalmár, nemzeti hős és nem utolsósorban szerelmes férfi volt. Rövid életének legmeghatározóbb szerelmeit idézik színpadra a Petőfi Musical Stúdió fiataljai. Akik nem látták az ősbemutatót, azoknak november 17-én (péntek) a Kelenföldi Montázs Központban 18:00 tól erre lehetősége lesz.  Ne hagyják ki, ezt látni, hallani kell! 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://civiltv11.blog.hu/api/trackback/id/tr8218258679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása